Saturday, August 22, 2009

..to comen..

comen, aqu nak ucapkan berjuta terima kasih kat ko kerana selama ini telah menjaga aqu dengan amat baek sekali.. aqu sayang kat ko sangat.. walo pun adakalanya aqu ni suka buat ko marah, walo adakalanya aqu terlalu banggakan orang laen, walo adakalanya aqu sibuk dengan orang laen, aqu nak bagitau comen yg aqu sangat bangga dengan ko dan aqu tak malu utk terus bersama ko, menyokong ko.. walo apa pun orang cakap, aqu x kesah.. kerana aqu tau siapa comen aqu.. aqu sangat hargai ko.. dan sangat hargai segala yg ko dah buat untuk aqu..


aqu gak tak pernah sedikit pun berasa penat untuk terus berada di tepi ko.. tak pernah merasa buhsan walo melalui benda yg sama hampir setiap hari dan tak pernah sedetik pun merasa benci terhadap ko comen.. walo adakalanya aqu terpaksa hilang yg laen demi untuk x nak kehilangan ko, aqu tak kesah.. walopun aqu terpaksa melutut merayu untuk ko, aqu x kesah.. kerana ko dah berikan segalanya untuk aqu.. aqu nak ko tau, aqu sayang ko.. bukan untuk semalam, bukan untuk hari ni, saat ini, namun selagi mata aqu terbukak, aqu akan tetap sayang ko.. ko adalah abg terbaek untuk aqu.. walopun ko dah benci aqu ke, dah rimas ngan aqu ke, ko tetap yg teratas dalam hidup aqu.. selamanya.. peace no war!


terima kasih manyak2 comen.. walopun aqu sekarang di sebrang lautan, dan dalam keadaan tensi dan tak tenang, aqu tetap hepi kerana ko dah berjaya!! ko jahat comen!! ko kejammmm!!! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! namun, ko tetap aqu sayang.. tenkiu superman.. :)

0 comments: