Wednesday, April 14, 2010

..read dis dan selami isinya..

kadang2 manusia takkan dapat berfirkir apa yang di rasai oleh manusia yang laen.. kita terlalu mementingkan perasaan kita, pentingkan apa yang kita nak, pentingkan amarah kita tanpa kita tau apa yang terkandung dalam hati pihak yang laen itu.. hmmm... kita tak berhak untuk meneka dan menekan juga menentukan perasaannya ttg sape yang dia sayang juga terlalu sayang sekiranya kita sendiri tau dia menyayangi kita lebeh dari segalanya walaupun kini dia bersama yg laen?.. KITA TIDAK BERHAK...


adil ke untuk orang tuh sekiranya kita memutuskan dia menyayngi seseorang yang baru hadir dalam hidupnya sedangkan kita tahu dia terlalu sayang kita dan x kan pernah berhenti sayang kita? adilke untuk org tuh bila kita tak mau beri dia peluang untuk menyuarakan hasrat di hatinyai dan terus menghukum dia sedangkan kita tau dia akan terlalu terluka tanpa kita? sedangkan kita hanya memuaskan hati kita dengan cacian dan makian yang kita lemparkan? adil ke ini untuk dia? dan adilkah ini untuk aqu?


menghukum seseorang terus terusan dengan meminta dia pergi berlalu dengan orang yang baru di kenalinya dan memainkan perasaan nya itu adalah tidak adil! letak diri kita di tempatnya dan cuba selam semula.. cuba kita fikirkan semua.. SEMPURNA KAH KITA MELAYAN NYA? kenapa dia pergi pada yang laen.? huh.. ini semua membunuh perasaannya.. pernah kita fikirkan? terfikirkah kita kenapa adakalanya dia terpaksa berdusta kpd kita? kita x pernah fikirkan itu kan? kita hanya memikirkan yang KITA DAH TERSEKSA DNGAN NYA tanpa kita fikir benda yang kita tahu.. iaitu SEBENARNYA DIA LEBEH TERSEKSA DENGAN KITA DAN KERANA SAYANGNYA PADA KITA, DIA BERTAHAN DEMI UNTUK KITA BERJAYA.. TAK CUKUPKAH LAGI UNTUK KITA MENYAKINI YANG DIA SAYANG KITA?


fikir2 kan lah dalam.. ini tidak adil untuk semua.. tidak adil.. dengan meminta dia pergi setelah dia terlalu menyayngi kita itu adalah kejam. dengan meminta dia hidup dengan pengganti kita sdgkan kita tau dia tak boleh memberi sepenuhnya semacam mana dia bersama kita, itu bukan saja melukakan hati dia, MALAH SEBENARNYA MELUKAKAN HATI KITA DAN SATU LAGI PIHAK YANG X BERSALAH.. itu tidak adil!! sebagai manusia, kita harus sentiasa beringat, TIADA MANUSIA YANG SEMPURNA!..


MUNGKIN DIA TERPAKSA BERDUSTA UNTUK MEMBAHAGIA KAN HATI SEMUA D SEKELILINGNYA, TP BERFIKIR LAH KITA UNTUK SEJENAK, APABILA DIA MENANGIS BILA KITA PERGI MENINGGALKAN NYA DAN MEMINTA DIA PERGI, BUKAN KAH ITU TANDANYA SAYANG? KITA TERLALU EGO SEBENARNYA.. JANGAN TERUS MENGHUKUM SEKIRANYA KITA SENDIRI TAK BOLEH MEMBERIKAN KASIH SAYANG SEKUAT DIA BERIKAN DAN SEKUAT DIA MENYAYANGI KITA.. :(

yer.. aqu terluka dan aqu benar2 terluka untuk memenuhi permintaan kau kerana sampe skrg, aqu x boleh berhenti mengaharapkan kau walau aqu cuba menipu diri aqu untuk hepi berada di sebelahnya.. aqu tak boleh berhenti memikirkan kau walau aqu di sajikan dengan masa2 yang amat indah. DAN KAU TAK BERHAK MENENTUKAN ISI HATI AQU.. aqu akan terus sayang ko dan x kan membenci ko kerana BILA SAAT AQU MENGHADIAHKAN HIDUP AQU UNTUK KAU, AQU DAH BERSEDIA.. buat la apa saja, katakan ape saje yang bisa mengoyakkan hati aqu, buatlah orang menyampaikan berita tak baek ttg aqu, itu sket pun x dpt menghilangkan sayang aqu, BCOZ.. I NOE U !! TERIMA KASIH..

4 comments:

Anonymous said...

G點專區,情趣按摩棒,逼真按摩棒,
數位微調按摩棒,IC控制按摩棒,
變頻跳蛋 ,調情跳蛋
,無線跳蛋 ,飛機杯系列
,男用小型自慰套 ,

男用中型自慰套 ,夢幻充氣娃娃
,男性性感內褲,電動往復式自慰器
,男用大型真人比例倒模 ,角色扮演,
性感睡衣 ,性感內衣褲,


性感女內褲 ,性感貓裝及吊帶襪
,歐蒂莉亞性感系列 ,男女穿戴系列用品
,男女共用情趣娃娃,
潤滑液 ,情趣聖品(威而柔)

震動套環 ,男用強精長軟質套,
男用強精短軟質套 ,後庭區
,SM道具 ,真空吸引器
,芳香精油 ,情趣禮物玩具

Anonymous said...

潤滑劑,潤滑液用品,充氣情人趣味,充氣玩具,角色情人趣味,角色扮演遊戲,角色扮演服裝,震動情人趣味,

震動保險套,震動器,逼真情人趣味,保險套,保險套情人趣味,性騷擾,性功能,性知識,性交易,

性冷感,性感帶,性感內衣,丁字褲,丁字褲情人趣味,C字褲,C字褲情人趣味,情趣用具,情趣按摩棒,

情趣網,情趣用性品,情趣性用品,情趣用品爽翻天,情趣爽翻天,情趣內衣,情趣椅,情趣貼圖,情趣睡衣,

情色小說,情人趣味千奈

Anonymous said...

情人趣味用品珠,情人趣味用品店,情人趣味用品控制,情趣用品坊,情趣用品店,情趣用品網站,免費影片,高潮,網路購物,情去商品,

性感,情趣用品專賣店,情趣禮物,情人節,跳蛋情人趣味,跳蛋情人,跳蛋影片,跳蛋變頻,跳蛋調情,

按摩情人趣味,按摩器,按摩椅,按摩半套,按摩全套,按摩精油,吊帶襪影片,自衛方法,自衛棒,

自慰器專賣店,自衛器,自衛杯,自慰器,自慰杯,吊帶襪美女,自慰棒,潤滑情人趣味,潤滑油

Anonymous said...

情趣商品,情趣精品,情趣用品,威而柔,吊帶襪,情人趣味,情趣,情色,色情,自慰套,情色遊戲,

SM,情人趣味用品,愛情,情人趣味用品液,一夜情,潤滑液,情色自拍,性愛,飛機杯,同志,

色遊戲,按摩棒,色情網站,性交,性行為,愛愛,跳蛋,性感睡衣,充氣娃娃,角色扮演,

做愛,作愛,網愛,視訊,性愛,G點,正妹,走光,自拍,露點,熟女