Monday, August 30, 2010

..rindu kl.. rindu kamu jugak :(..

perghhh.. dah 3 minggu den ado kek bahau - senawang - juasseh - kuala pilah - btu kikir - senawang - seremban.. shooting..... ok now aqu paham kepenatan seorang manusia yang bergelar plakon.. untuk masa 3 minggu nie, aqu senang skali ngan baby bosh.. dia ok la.. cara dia lebeh kurang jek dengan perangai ex bosh aqu encik RM tu.. so agak senang tuk aqu uruskan.. dia kelakar la gak.. n dia suka curi monyet aqu.. dan kedengaran lah seperti org sdg bergaduh bila aqu cuba dapatkan monyet itu semula.. haha86x.

bila malam datang, aqu merindui kl.. merindui hiruk pikuk kl.. rindu kl owez macet.. rindu si dia.. rindu nak lepak.. rindu abg wafi.. rindu kakak.. rindu semuaaaaaa... apepun, aqu pasti akan merindui krew2 produksi ini. aqu di anggap sebagai adik manja di sini.. dan mereka sayangkan bosh ku krn kemanjaan ku. haha86x. m not MANJA ok!! tp saya sayang bosh saya. kerana bosh saya mcm RM..

baby bosh buat saya hilang sedih selalu.. baby bosh slalu cakap kat saya supaya jangan ingat benda yang lepas.. manusia ni banyak yang boleh gantikan org yang hilang. baby bosh pun boleh. baby bosh ngan c amat baek.. dan saya sayang mereka. tapi baby bosh slalu bawak monyet saya lari.. jahat kan?? bila saya rindu RM, baby bosh suka nyanyikan saya lagu seribu tahun.. baby bosh n C slalu ingat kan saya yang RM tu da jauh..

oleh itu.. saya sayang baby bosh saya.. saya juga sayang C dan saya juga sayangkan company ini.. masalah saya skrg adalah keluarga saya. dan masalah saya juga ialah saya sayang abg RM saya. tp saya dah lupakan semua peristiwa hitam. dan sempena hari raya aidilfitri dan sempena besday saya yang menjelang tiba, satu je saya wish.. (walo saya pakai toyota wish), saya wish agar saya dapat balik abg RM saya dan nak berkungsi semua dengan dia. juga nak gaduh2 ngan dia.. saya sayang abg RM saya..

ok lah.. saya sebenarnya da ngantuk dan saya rindu kl.. uwaaaaa.. haha86x.. gud nait eberibadi... assalamualaikum.

0 comments: