Sunday, May 4, 2008

..ahad..

ahad haku bermula dengan ok2 jek.. heee.. haku g maen ngan bubu kat umah dia.. bubu da 4 bulan.. n sangat cumel.. satu haku notis kat diri dia, dia suka lagu makhluk tuhan paling seksi ... kalo dia nanges, haku buka lagu tuh, dia dengar n dia senyum.. heee.. gatal gak anak buah haku tuh..
ikut sape la itew kan? hee...
pastu dalam kul 4, zamba amek haku n kami davom nak g tym square men bowling..

dari rumah haku, kami ke umah efa n eka untuk mengambil mereka.. setelah itew, kami pun bergerak.. bukan da vom kalo x giler amek gmbar.. dalam kete pun jadi.. heee.. sesampe jek kat sana.. cadangnyer x nak men bowling, coz kekoyakan tisu punggung dah maken serius... x pegi henjet lagi.. tapi atas pujukan nurt n lingg, haku tergoda juger.. ekekeke..

kami bermain seramai 7 org.. haku, nurt, lingg, jimboq, issey, eka n efa.. eka n efa mula2 jek maen, da dapat on9, lupe kat bowling.. heee.. kami teruskan bermaen bowling tuh.. :) mcm biasa, intan beckham akan g pancing ikan.. ramai lak manusia cantek .. dapat lah haku beberapa no tepon .. hee ~

skali mud terputung lak bila ternampak seseorg yg hidung n muncungnyer saling x tumpah macam arwah kenangan lama.. pergh! bengong tul la.. mengaco jiwa lak.. tapi nurt n lingg la yg sakat2 haku sampe kan haku kembali bersinar dan mula kembali menggatal.. ekekeke.. mwa86 to u olss..

habes men bowling, lepak2 kat kaunter dan kami terus g men game kat atas.. kunun2 la kan haku ngan si eka naek motor nak balik penang.. tapi x sampe2 lak.. ekekkee.. pehtu haku maen yg mcm pingpong tu ngan nurt.. sampe tercampak2 buah dia ke lantai kerana keganasan haku ngan nurt bin jirin itu.. keekeke...

tapi haku mmg enjoy.. terlalu enjoy smlam.. pulek si issey ngan si zamba nomyieng tmbak2 haku, lalu haku terjatuh dan terkene lak peha amoi mana ntah.. ekekeke..hape lagi haku, mengambil kesempatan dalam kesempitan la.. eekekkee.. :)



lepas itew, haku ternampak kereta2 kecil ini dan keinginan untuk naek amat memuncak.. tapi kerana yakin kereta itu x dapat bergerak bila haku naek, haku hanya mampu duduk n bergambar jek la.. eekekeke.. lepas la gak keinginan haku.. ehhee..
pehtu kami g makan kat the chiken rais sopppppp.. bukan sekadar nasi ayammmm.. ekekekee.. open table yg di bayar oleh encik diri sendiri.. ekekeke..
peh makan, kami pun bergerak pulang... zamba efa n eka nak g minum kedai mamaks, tapi haku minta hantar pulang dulu coz haku x sabar nak g ampang sebenarnya.. kenapa? ade laaa.. hee ~
lalu sesampe di rumah, tukar baju n terus gerak ampang..
x kan la nak pakai baju da vom g sana.. kan?? hei intan beckham ni, kadang2 kan! ekekeke..
peh tuh, haku penat.. punggung haku saket kerana kecederaan da maken serius, tetibe kaki haku jem x leh jalan.. ekekekek.. gilo..
pehtu, ok la balik.. n hari ni haku nak g hospital.. kerna saket ni amat saket.. c u ols later.. mwa86x.

2 comments:

eleza737 said...

langgar lutut amoi tu aku x tahan.!!!
=))=))=))

hudd said...

ceria nampak?