Friday, August 8, 2008

..aqu rindu kat ko..

kau, aqu rindu sangat kat kau.. tp, aqu tak tau nak buat ape.. aqu tau kau x kan peduli lagi.. pikiran kau telah kau tanamkan bahawa aqu sayang dia dan semua lebih dari aqu sayang kau.. tapi, aqu tak bisa akui itu ...
aqu sayang kau, berlainan dari aqu menyayangi semua.. mmg aqu sayang semua tapi kau laen...

saat ni, aqu bebetul rindukan kau.. sumpah! saat aqu rindu kat ko, tapi aqu buntu nak buat ape.. kalo aqu sms, aqu tau benda akan jadi panjang.. coz masih panas..
aqu ajar hati aqu supaya keras.. jangan mudah mengalah.. tapi, tiap kali aqu kalah..

aqu rindu kat org yg slalu marah aqu.. n selalu buat muka monyet.. monyet yg sangat cute.. dah x de lagi semua tuh. x de org boleh buat muka monyet secute engkau.. aqu akui tuh..

aqu memilih dia ,hanya kerana kau tinggalkan aqu.. adilkah ini utk aqu?
erm..biarlah.. biarlah kau tak tahu yg kau ni terlalu istimewa .. kau ibarat ibu bila aqu ada masalah, kau ibarat kakak bila aqu dah mula terpesong, dan kau ibarat ABANG bila aqu dah mula nakal.. kau ibarat segalanya..
namun, tiada lagi kau kini..

aqu rindu engkau :((

1 comments:

AKU said...

bebeck..

this posting is for DIA kan?! sabar je la beb. mungkin skang dia pon rs mende yg sama mcm ko rasa. dan korang masing2 byk kecik ati with each other kot. if only dia baca apa yg ko tulis ni...aku rs dia pon tak gamak nk tinggalkan ko.

so sabo je la sket lagik...aku paham perasaan ko. huhuhuhuhuhuhuhu