Thursday, February 5, 2009

..aqu tergelak walau aqu kerinduan..

uwaaaa... rindu ini adakalanya membuat kan kita kalah dengan keegoan kita sendiri.. dan adakalanya ego itu sedikit menang dari rasa kerinduan.. kata-kata 'm gona b ok' sebenarnya sampah bagi aqu d waktu ini.. kata2 yg aqu katakan pada diri aqu sendiri di kala ini sehinggakan diri aqu sendiri seakan x pecaya dengan kata2 itu bila hati aqu, minda aqu kuat merindu.. merindu pada satu2nya 'anugerah terindah' yg aqu miliki. terindah? yup! paling terindah..

aqu masih lagi bole tersenyum di kala kerinduan ini bertelagah dengan keegoan.. aqu masih bole tergelak di kala emosi berperang dengan perasaan.. dan aqu juga masih mampu memandang bulan walo mata sedang berkaca.. haaa.. ayat aqu kenmaen kan? kadang2 terfikir gak, kenapa jadi gini eh? aqu takde jawapan..

semakin dekat, semakin jauh.. semakin hampir, semakin keliru.. apepun yg terjadi, aqu harap aqu tabah.. dia tabah.. semua akan tabah.. perghh, berat hati aqu.. dah la rindu kat revanelnina aqu, tambah ngan ni masalah.. adeyh.. kacau.. kacau.. hope semua ok.. aqu down la.. ada sesape bisa up kan aqu? seperti dia buat? uwaaaa.! x de mud.

2 comments:

Anonymous said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

陳冠希Easaon said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色