Friday, February 13, 2009

..tenkiu..

tetibe lak tenkiu kan tajuk aqu neh. haha86x.. no lah.. aqu juz nak ucapkan tenkiu pada semua kawan2 aqu yg sampai skrang masih ada.. pada kawan2 yg sama2 ngan aqu, up kan aqu di kala aqu down, terima kasih banyak-banyak. aqu tak penah lupe korang walo sekarang aqu dah bebetul hepi.. aqu takkan penah lupe walo mungkin adakalanya koran dah terlupa akan aqu bila masa yg berputar membawa orang2 yg lebeh baek dari aqu, untuk bersama korang.

aqu mendoakan agar semua kawan2 aqu berbahagia.. berkawan adalah selamanya kan? pesanan aqu, 'BIAR ORANG BUAT KITA, JANGAN KITA BUAT ORANG' .. :) .. heee.. aqu sayang semua kawan2 aqu.. walo adakalanya aqu tiada bersama, x bermakna korang takde dalam hati aqu. persahabatan bagai kepompong.. heee.. kepada seseorang yg cakap kat aqu yg aqu menghuni separuh dari hati dia, aqu nak cakap kat sini, bahawa dia juga menghuni hampir seluruh hati aqu. walo kita x dapat bersama, namun aqu tau, dia tahu yg ada kami dalam cerita singkat. maafkan aqu bila aqu tak dapat memilih kerana dia terlebih dulu ada.

tapi kita stil leh jadi kawan kan? coz aqu xnak hilang orang sebaek dia, dan kamu. waktu kejadian di waterfront, aqu nak ucapkan terima kasih kerana memilih aqu walaupun kamu tahu yg aqu x bisa memilih kamu kerna dia adalah yg terbaek dalam hidup aqu. aqu taknak sia-sia kan dia sebagaimana 'seseorang yg amat aqu sayang satu masa dulu', telah mensia2 aqu. terima kasih. dan aqu harap beg yg aqu hadiahkan itu, kamu simpan baek2.. mahal harganya, mahal lagi harga kasih yg kamu beri pada aqu.. mmg beg tu agak besar, supaya kamu boleh simpan apa je dalam tu..

maafkan aqu ya.. tapi aqu sayang kamu juga. kamu telah mencuri rasa aqu. tp kamu masih tak berjaya mencuri aqu dari dia. maafkan aqu.. maafkan.. tp, kamu masih di bawah dia. aqu janji, aqu akan selalu bersama kamu.. di bila masa2 kamu perlukan.. :)

0 comments: