Friday, January 8, 2010

..hmm..

arini ari jumaat.. tadi kul 3.30 aqu stress tahap cipan!!!!!!! hoh! tp skrg sume dah ok.. kenapa? pasal aqu dah mula bz dengan ektiviti yang dah aqu susun untuk diri aqu sendiri.. sape yg boleh hepikan diri kite kalo x kita sendiri kan? kita yang tau ape yang kita nak.. huh! bz.. bz.. bz.. tp aqu hepi .. ini permulaan yer.. hanya permulaan. hhhmm.. tadie sumone sms aqu.. cam tau2 jek aqu tgh stress.. lalu aqu terpanggil untuk membalas. iskh. i dun care lah ape tanggapan orang ttg kotak kosong. bagi aqu, tkde sape lagi leh pengaruhi aqu melaenkan aqu sendiri.. aqu senang dengan erti itu lalu aqu simpan kemas2 dalam hati untuk aqu sendiri. bukan semua akan berpendapat dengan kita kan?


lagi nak tulis ape? tetibe aqu teringat.. aqu penah dapat 3 kotak yang berisi dari comen.. aqu ingat balik ape yang aqu rasa masa tuh. aqu rasa sangat hepi.. x dapat aqu nak luahkan.. dan belum pernah aqu rasa hepi mcm tuh dan until now stil belum ada yang leh gantikan rasa tuh walo diberikan kotak yang berisi ape skali pun.. then aqu teringat balik, aqu juga penah dapat 1 kotak lagi dari comen.. berisi baby tonggek.. so suwit! oso, aqu ada dapat monyet walo tanpa kotak, tp ia tetap bermakna. hmm.. aqu cabar semua yang berada dekat dengan aqu, IF SESAPE DAPAT BUAT APA YANG AQU RASA SEMACAM MANA AQU RASA BILA AQU DENGAN DIA, MALAH BUAT AQU RASA LEBEH DARI RASA MASA AQU DENGAN DIA, OK! AQU KAU PUNYA.! AQU CABAR! DUIT ATAU KEBENDAAN BUKAN PILIHAN AQU..OK?


n jangan cakap aqu pentingkan diri sendiri atau aqu bodoh atau ape.. korang ade hak ke nak cakap camtuh? cermin diri sebelum cakap. hahaha86x. emo pulek.. x de lah.. td ada yang cakap aqu ni gila harta. aahhh.. korang leh bagi satu family tuk aqu? KORANG LEH BEREMOSI DENGAN KEADAAN UNTUK AQU? x leh kan? so, KOMEN ANDA? kalo komen aqu, g mampus n mati selow2 ok! meh aqu nyanyi.. fuck u.. fuck u beri2 much!! weh! sedar lah weh! ko tuh dah la banyak kontroversi, semua tau kau biadap! sume x suka ko.. sekurangnya, dia jaga aqu baek! bukan nak gunakan aqu. n suh aqu blanje megi! so, jangan sesekali cakap aqu gila harta, gila duit if ko x kenal sape aqu! teh tarik ko pun aqu yang bayar ohkay! muduh! x pasal2 aqu saket hati pepetang yang indah ni.. dah la lakin bini ai otstesen g bulan. hahahaa86x. ok lah c ya later.. !!!


jum nyanyi meletopp!!! hahahaha86x. ingat kat si comtel lagu ni! meletup!!

0 comments: