Friday, January 22, 2010

..selasa malam rabu..

hmmm.. selasa? x buat ape pun.. aqu pun dah lupe apa aqu buat di siang hari kerana banyak benda yang mengganggu fikiran aqu skrg nie..banyak sangat... terlalu banyak.. kadang2 rasa nak meraung tapi untuk ape kan? 2010 maaa... masalah semua boleh settle.. hmmmm... boleh eh? insyaALLAH jika di idjin tuhan.. thanx to comtel coz ada dengan aqu dan melayan kementelan aqu.. thanx so much beb! really appreciate it..

pehtu amek c0men aqu balik keje.. dia sangat cumel.. motif?? merepek plak aqu.. straight to da p0int beckham! heee.. x lah.. dia mmg sweet.. nak wat camner.. hmmm.. iskh!! ape yang mengganggu fikiran aqu nie.. nak menulis pun dah x de mud.. xpe.. fokus!! fokus!!! afta amek dia, g klcc.. dinner.. afta dinner, kami g shang... lelepak.. mcm waktu dulu.. aqu hepi? ofcoz.. tapi btol ke aqu hepi dengan apa yang melanda aqu skrg? yup! bila dia ada depan aqu, aqu hepi walo macam mana susah pun fikiran aqu taim tu.. itu yang aqu pasti.. thanx comen..

n ada benda yang buat aqu bertambah hepi sewaktu keluar dari shang itu!!!! hahaha86x!! walopun pucat namun aqu tetap amek bideo ok!!! comen, aqu bangga dengan kau.. kau memang hero aqu.. kami x terus balik.. kami ke tempat comtel.. dia seakan memahami apa yang ada dalam lubuk hati aqu.. c0men tuh baek sangat.. itulah jawapan kepada soalan2 kenapa aqu x boleh tanpa dia.. untuk sesape, m so sorry.. bukan aqu minta semua nie berlaku! ahhh.. stressss~~~~~!!!!!

comen, ko tetap hero aqu.. itu aqu x tipu.. sayang ko!

.intan beckham.

0 comments: