Monday, February 22, 2010

..jumaat 19 02 2010..

lame x hapdet. sorry.. bz giler.. ok.. jumaat mcmner kehidupan aqu? kehidupan aqu ok jek.. jam 10 dah kuar uma.. comtel nak beli baju untuk petang nyer photoshoot.. kami ke BB.. SHOPING.. afta dat, dalam jam 3 ptg terus ke bangsar untk sesi phtoshoot bersama majalah maskulin.. maskulin sangat dia u ols! heee.. shoot dia buat medicure pedicure.. x penah buat kan? amat comel comtel saat di pedi n medi. hehehe86x.

afta dat kami g hi tea kat pelita bangsar.. wit fuad n zaly oso.. abg poji tade! kurang beshnyer. hak86x. afta dat, antar fuad kat cheras n dalam jam 8.30 mlm kami ke ampang park coz dia da meeting n aqu pun ada meeting.. satu tempat, jimat masa.. :) meeting abes dalam jam 10.30 malam...

afta dat we lepak dengan kakak janna.. apa yang menghepikan, semua nampak wajah aqu dah kembali ceria (walo dalam ati hanya tuhan yang tahu).. terima kaseh comtel.. terima akseh kerana selalu cuba ADA UNTUKKU dan menerima SEADANYA AQU. hahahah86x.. afta dat, we pun pulangg.. tuh jek la cerita pada hari ini.. :) mwa86x.