Monday, February 22, 2010

..sabtu 20 02 10..

sabtu plak? sabtu, kul 10 da bersiap2.. kekdahnye kan? awal la bersiap2.. jalannye kul rape? kul 2 jugek! hak86x. kitorang g tgk wayang..citer perry jackson (wayang lagi!).. hehehe86x. besh la cerita dia.. rugi x tgk u ols... mmg beshhhh.. (aqu kalo orang bawak aqu mmg besh jek).. muehehe.. wayang habes dalam 4.45 x shilap aqu.

afta dat, we pegi shoping baju lagi untuk event majalah EH! malam tuh nanti.. masuk zara, xde yang berkenan.. masuk philosophy, x de yang berkenan. masuk sana, masuk sini, masih xde yang berkenan.. waktu berjalan plak tuh.. at last, masuk topman. haaaaa.. kat sini la aqu tangkap satu baju kemeja merah untuk dia. memula dia cam xnak pasal itu plain n merah plak! tp aqu suh try dulu..

damn! lepas dia pakai, ya ampun! hensem nyer! sumpah aqu terkesima! sampai terjatuh baju2 yang aqu pegang.. serius beb! ensem sangat comtel pakai baju tuh.~! n dia pun suka.. terus amek.. n aqu plak tergamam lagi.. ahaha86x.. afta dat, we troz gerak.. menuju ke pelita bangsar tuk makan pasal lapar. dalam kete, aqu x leh tumpu bawa kete, pasal dia sangat hensem .. muehehe..

afta makan, we troz gerak the curve.. n u ols noe wat? press tu kata 'hensem sekrnang.' ..bangga aqu u ols! apepun, dia memang gah dan tampan dengan baju merah itu.. majlis tu sampe jam 10 mlm n we pun troz balik.. nak dapatkan tido yang cukup k.. hahaha86x.. tuh jek la untuk ari rabu.. c ya late guys.. :)